Diensten

Als de viervoeter bij ons wordt gebracht zullen we hem met liefde ontvangen, onze trimbehandeling bestaat uit;

-Wassen,
-Knippen/scheren/ontwollen,
-Uitblazen/föhnen,
-Pootjes, buikje, liezen en oksels uitscheren,
-Nagels worden bij iedere behandeling nagekeken en zo nodig geknipt,
-Pootjes worden verzorgd met een speciale crème.

Onderstaande links zijn beschikbaar voor verdere uitleg:

1200px-Toicon-icon-sharp-corners-cut.svg

Volledig wasbeurt

Vacht verzorging

Filmpje of een foto

De honden worden bij ons gewassen met shampoos en conditioners op natuurlijke basis. Gebruikt uw hond om medische redenen een speciale shampoo van de dierenarts, dan kunt u dat aan ons geven en wordt uw hond daarmee gewassen.

Bespreek met de trimster welk model en lengte u mooi.

Scheren kan op verschillende lengtes. Bespreek met de trimster wat u een mooie lengte vind. Wat de 1 kort vind ,vind de ander juist te lang. Wilt u uw hond wat langer geschoren hebben ,maar zit hij vol met vervilte klitten! Dan kan het zijn dat u gebeld word door de trimster dat uw hondje 1 of misschien wel helemaal kort moet. Comfort gaat voor ijdelheid!

Picture3

Bespreek met de trimster welk model en de lengte wat u mooi vind en wat mogelijk is.

Picture4

De honden met een dubbelen vacht worden lekker uitgeblazen! De losse ondervacht word hiermee verwijderd. Wilt u de hond nog mooi in model geknipt hebben bespreek dit dan met de trimster.

Nagels knippen zit standaard bij iedere behandeling. Komt u alleen voor de nagels dan kost het voor een klein hondje €5, een middelgrote hond €7.50 en voor een grote hond €10.

Uw hond wordt bij iedere behandeling goed uitgeborsteld. (Mits de vacht dat toelaat, vacht dat vervilt is kan niet worden uitgekamd.)